Astro tarot

Gatanje iz kave postupak!

Nazovite nas svakim danom od 0-24.

Više od 50.000 zadovoljnih korisnika uvjerilo se u kvalitete naših gatara.

Vještine i iskustvo stručnjaka promijenit će Vam pogled na život.

Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

Astro tarot

Astrologiju i tarot ezoteričari često znaju spojiti u jedan izraz – astro tarot. Pod ovim pojmom se misli na zajedničko korištenje dviju ezoterijskih tehnika prilikom davanja konzultacija. Astrologija se po mnogo čemu razlikuje od tarota i obratno. Međutim, zaljubljenici u tarot i astrologiju su pronašli načine kako da te razlike umanje pošto ih je nemoguće u potpunosti ukloniti. Rezultati su nadasve zanimljivi.

Astro tarot – primjer

Nastojanje da se oformi astro tarot kao jedinstvena tehnika je urodio zanimljivim plodom. Riječ je o Symbolon kartama. S jedne strane, radi se o kartama, a s druge na njima su prisutni osnovni astrološki simboli, oni planetarni i zodijakalni. Symbolon karte su jedinstveno oslikane. Bogate su bojama i simbolima. Nisu komplicirane za tumačenje. Jedna karta može sadržavati samo dva astrološka simbola, npr. simbol Venere i simbol znaka Bika. Zašto baš Venera i Bik? Zato što u astrologiji znakom Bika vlada Venera. Princip osnovnog planetarnog vladarstva u astrologiji primjenjuje se na svim ostalim kartama. Spomenuta karta je oslikana tako da najbolje dočarava značenje Venere u Biku. Radi se o ženi koja sjedi u raskošnom vrtu, u bogatoj halji, okružena lijepim stvarima i voćem. Venera predstavlja ženu i bogatstvo, a Bik lijenost i gurmanstvo. Nadalje, puno karata na sebi sadrži četiri astrološka simbola; dvije planete i dva znaka. Npr. , Mjesec i Venera, te Rak i Bik. Mjesec upravlja Rakom, Venera Bikom. Karta je oslikana tako da prikazuje ženu koja stoji pred zrcalom s tim da je jedna strana zrcala posvećena njoj u ulozi majke (drži bebu u rukama), a druga njoj u ulozi lijepo uređene žene (zavodnice). Ona se dvoumi koju ulogu da preuzme u životu. Mjesec u Raku predstavlja nju kao mamu, a Venera u Biku nju kao zavodnicu. Kada se Symbolon karte otvore prilikom tumačenja sve postane kristalno jasno. Čovjek se lako u njima prepozna.

Prednosti astro tarota

Prednost astro tarota se sastoji od mogućnosti da se u radu koristi najbolje od dva svijeta. Primjena u svakodnevici daje vrlo dobre rezultate. Astro tarot bi bio svojevrsna kvalitetna prečica.

Nedostaci astro tarota

Astro tarot još uvijek nije zaživio kao samostalna ezoterijska tehnika. Ako netko misli da na ovaj način može obuhvatiti i astrologiju i tarot, grdno se vara. I dalje je potrebno uložiti godine rada da bi se jedna ili druga tehnika savladala. To posebno vrijedi za astrologiju. Astro tarot karte kao gore navedeni primjer treba koristiti u radu, naravno. No, kada je god to moguće i potrebno dobro bi bilo poznavati ostatak barem jedne od dviju tehnika.

Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

         
Ocjena: 4.9 / 5 (290 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo