Majstori tarota

Gatanje iz kave postupak!

Nazovite nas svakim danom od 0-24.

Više od 50.000 zadovoljnih korisnika uvjerilo se u kvalitete naših gatara.

Vještine i iskustvo stručnjaka promijenit će Vam pogled na život.

Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

Majstori tarota

Majstori tarota su svi oni pojedinci koji strastveno proučavaju jednu od najpopularnijih ezoterijskih tehnika na svijetu – tarot karte. Majstori tarota se u ovom našem čudnovatom svijetu manifestiraju i kao novinari, građevinski radnici, knjigovođe, instruktori tenisa, učitelji, vozači, frizeri, liječnici, odvjetnici, defektolozi itd. Gotovo da nema zanimanja kojima se majstori tarota dodatno ne bave. To je samo dokaz da se tarot karte poput virusa šire svijetom, posebice u zadnjih 50, 60 godina. Rjeđi su slučajevi gdje majstori tarota zarađuju za život isključivo savjetujući. Uglavnom imaju dodatni ili glavni izvor prihoda. Tarot karte odavno više nisu tabu tema. To je uvelike olakšalo ne samo proizvodnju novih i sve originalnijih špilova već i slobodnije bavljenje njima.

Majstori tarota se rađaju i stvaraju

Malenkost koja piše ovaj tekst je odavno naučio, zahvaljujući astrologiji, da se talenti rađaju. Ali i da talent treba njegovati. Da li će to pojedincu poći za rukim, drugi je par cipela. U svakom slučaju, predispozicija mora postojati negdje u karti rođenja. Ako toga nema osoba nikada neće doći u kontakt s kartama ili ako i dođe one joj neće biti zanimljive ili će joj biti isuviše komplicirane. Kada se pojedince koje se smatra majstorima tarota pita za njihov razvojni put, on je obično sličan u jednoj stvari – naklonost prema kartama su počeli iskazivati u ranoj životnoj dobi. Postepeno, svatko je u skladu sa svojom životnom pričom, stvarao i razvijao znanje o tarotu sve dok nisu stekli dovoljno samopouzdanja da se u profesionalnom smislu otisnu savjetodavnim vodama. Pojedini majstori tarota su samouki, većina nije. Većina je ipak morala uzeti udžbenik u ruke, morala je slušati iskusnije od sebe.

Majstori tarota i njihove karte

Majstori tarota često u radu koriste karte koje su sami stvorili. Ali ovo nije pravilo. Obje vrste karata, klasični tarot špil kao i sudbinske karte podjednako dobro kotiraju među majstorima tarota. O tome koje će karte koristiti odlučuju na temelju sitnih razlika.

Majstori tarota i njihove sposobnosti

Činjenica je da se preko tarot karata ne može vidjeti baš svaki detalj nečije životne situacije. Istinski majstori tarota su u stanju vidjeti puno toga; što je bilo, što se momentalno događa i što će se dogoditi. Mogu opisati osobu od interesa, znaju detektirati ukradenu stvar i još puno toga. Majstori tarota najbolje znaju da karte nisu svemoguće. Oni uvijek kreću od onoga što se može s njima učiniti. Ne plaču nad onim što se ne može postići.

Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

         
Ocjena: 4.5 / 5 (274 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo