Otvaranje tarot karte

Gatanje iz kave postupak!

Nazovite nas svakim danom od 0-24.

Više od 50.000 zadovoljnih korisnika uvjerilo se u kvalitete naših gatara.

Vještine i iskustvo stručnjaka promijenit će Vam pogled na život.

Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

otvaranje tarot karte

Otvaranje tarot karte je najjednostavnija tehnika u tarotu. Samo jedna karta pruža odgovor na postavljeno pitanje.

Otvaranje tarot karte je za početnike

Otvaranje tarot karte je namjenjeno početnicima. Prilikom savladavanja tehnika otvaranja tarota uvijek se kreće od jednostavnih prema kompliciranim otvaranjima. Ovdje nema suvišne filozofije. Pitač mora biti fokusiran na pitanje dok u isto vrijeme miješa karte. Treba stati s miješanjem kada osjeti da je pravi trenutak za to. Jednu kartu pitač može izvući na dva načina; prvi je da nakon miješanja na stol postavi sve karte u obliku lepeze te da izvuče samo jednu od njih; drugi način je da nakon miješanja karte podijeli na tri dijela te da ih vrati kako mu volja. Otvara se prva karta u nizu. Kako je maloprije spomenuto, otvaranje tarot karte je za početnike iako ovoj tehnici pribjegavaju i oni s povećim stažom u tumačenju tarota.

Otvaranje tarot karte može puno toga otkriti

Otvaranje tarot karte može puno toga otkriti samo se mora voditi računa o vrlo važnoj stvari. Uvijek, ali baš uvijek karta se mora tumačiti u skladu s postavljenim pitanjem. Često se dogodi da tumač usred manjka iskustva “odluta” na drugu temu ili naprosto ne zna od kuda krenuti. Samo jednu kartu nije teško protumačiti kada se očigledno pitanje poklopi sa značenjem karte. Primjerice, ako pitanje glasi: “Da li me voli?”, a izvuče se velika arkana Ljubavnici, odgovor je potvrdan. Zašto? Zato što ova karta predstavlja izbalansirani ljubavni odnos. Međutim, što sa situacijama kada tarot nije sklon “slušati”. Primjerice, osoba pita: “Da li me voli?”, a izvuče se mala arkana tri diska ili novčića. Ova karta ni po čemu ne daje naslutiti da je povezana s emotivnom stranom života. U ovakvim slučajevima iskustvo postaje presudno. Tri diska upućuju da ljubavi u partneru ima, ali ona je “gurnuta” na stranu zbog silnih svakodnevnih obaveza. Ako se ljubav želi osvježiti prijeko je potrebno otići na odmor, izboriti se za svojih pet minuta.

Otvaranje tarot karte nije teško

Otvaranje tarot karte nije teško, u principu. Ipak, treba biti oprezan prilikom tumačenja. Karta će ponekad “sjesti” baš kako treba, ponekad pak neće. Kada se ovo drugo dogodi potrebno je temeljito promisliti što karta poručuje. Na koji način ju se može povezati sa situacijom za koju se pokazuje interes. Podrazumjeva se da je kod određenih zamršenijih situacija potrebno otvoriti više karata.

Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

         
Ocjena: 4.7 / 5 (290 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo