Astrologija i tarot

Gatanje iz kave postupak!

Nazovite nas svakim danom od 0-24.

Više od 50.000 zadovoljnih korisnika uvjerilo se u kvalitete naših gatara.

Vještine i iskustvo stručnjaka promijenit će Vam pogled na život.

Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

Astrologija i tarot

Astrologija i tarot su dvije divinacijske tehnike koje imaju dodirnih točaka, ali krase ih i velike međusobne razlike. Astrologija i tarot još uvijek nisu objedinjene u jedinstvenu tehniku iako ima hvale vrijednih pokušaja da se to postigne. Osnovni problem u objedinjavanju astrologije i tarota je u osnovnoj ideji koja stoji iza njih. Astrologija se temelji na ideji da se kompletno čovjekovo postojanje nalazi pod dominacijom nebeskih tijela. Tarot, pak, kreće od toga da se preko fokusiranosti na karte dolazi u kontakt s vlastitom podsviješću. Karte su preslika podsvijesti. One predstavljaju odnosno opisuju sva glavna životna iskustva. Upravo iz ovog razloga astrologija i tarot imaju poprilično različit razvojni put. Zato je pokušaj spajanja ovih tehnika u jednu cjelinu dao ograničene rezultate.

Astrologija i tarot – primjer spajanja

Spajanje astrologije i tarota je rodilo Symbolon karte. Riječ je o prekrasno ilustriranim kartama koje pršte astrološkom simbolikom. Symbolon karte u radu mogu koristiti i ljubitelji neba i ljubitelji tarota. Astrolozi mogu lakše vizualizirati informacije kojima već raspolažu dok tumači tarota mogu naučiti nešto više o astrologiji. Iako su Symbolon karte dobrodošao izum, još će proteći puno vremena prije nego se dogodi neko novo uspješno spajanje. Gledano iz kuta astrologije, nju se može spojiti s mnogim drugim ezo tehnikama, ali samo ako se u obzir uzme njena osnova (planete i znakovi zodijaka). Za sve ostalo ona je isuviše kompleksna i po znanju golema. Nije lako nekoliko tisuća godina tradicije staviti na ograničeni broj karata.

Astrologija i tarot – najprisutnije tehnike

Astrologija i tarot su najprisutnije tehnike u centrima koji pružaju usluge tumačenja. Zapravo, tarot je taj koji apsolutno dominira. Niti jedna druga ezo tehnika, pa tako i astrologija, se ne može mjeriti s tarotom. Astrologija se umjereno koristi u radu. Ne toliko zbog manjka želje kod savjetnika već zbog činjenice da oni nemaju dovoljno vremena kako bi klijentu pružili kvalitetan odgovor. Astrologija je više prisutna kao jako marketinško oružje.

Astrologija i tarot – što je bolje proučavati?

Odgovor na ovo pitanje ovisi o sklonostima pojedinca. Ako se želi ostvariti dobra karijera ezo saavjetnika, bolje je proučavati tarot karte. Bolje je iz razloga što je tarot daleko popularniji, a to znači da ga se može lakše unovčiti. Treba voditi računa i o tome da astrologija nije za svakoga. Nije ni tarot, no tematiku tarota je lakše savladati nego onu koja se tiče nebesa. Samim tim to znači da će se manje novca potrošiti tijekom učenja nego prilikom savladavanja astrologije.

Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

         
Ocjena: 4.7 / 5 (495 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo