Tarot za ljubav

Gatanje iz kave postupak!

Nazovite nas svakim danom od 0-24.

Više od 50.000 zadovoljnih korisnika uvjerilo se u kvalitete naših gatara.

Vještine i iskustvo stručnjaka promijenit će Vam pogled na život.

Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

Tarot za ljubav

Nepisano je pravilo da je gotovo svaki tarot špil dobar za pitanja o ljubavi. Radi se samo o tome u kolikoj mjeri je tumač tarota upoznat s kartama, da li mu “leže”. Postoje karte dizajnirane isključivo za korištenje prilikom postavljanja pitanja o ljubavi. Pojedini špilovi su napravljeni tako da se s njima može gledati prošlost, sadašnjost i budućnost dok su drugi stvoreni na način da pružaju savjete. Ovi potonji uvijek na poleđini imaju ispisanu poruku koju se primjenjuje u odnosu na postavljeno pitanje odnosno u odnosu na kontekst životne situacije. Primjerice, pojedini tzv. anđeoski tarot špilovi su napravljeni tako da se iščitavaju poruke anđela. Na ovaj način pitač se ne opterećuje da li će ishod biti ovakav ili onakav nego se fokusira na ono što može samostalno učiniti kako bi ishod bio što povoljniji. Ovakav oblik tarota je sve popularniji u svijetu.

Tarot za ljubav – primjeri

Primjerice, u jednom anđeoskom tarot špilu na poleđini karte piše: “Sada kada si pitao anđele za pomoć budi otvoren za primanje božanskog vodstva i pomoći. Zaslužuješ pomoć Neba!”. Poruka sugerira da se pitač treba opustiti i prepustiti sudbini. Poznato je da se do cilja dođe onda kada se to najmanje očekuje. Često se dogodi da čovjek inzistira na ostvarenju želje i potrebe. Što više inzistira, ona je sve udaljenija. Tek kada ju otpusti, kada duboko u sebi kaže da ga više nije briga, da više ne može i da je umoran od “trčanja” za njom, dođe do ispunjenja. Ili: “Ja sam uz tebe. Dajem ti hrabrost kako bi napravio životno važne promjene, a koje će ti pomoći da ostvariš svoju svrhu.” Ova karta poručuje da pitač treba biti hrabar. Da se treba otvoreno založiti za ono što želi postići. Poručuje se da nije vrijeme za sjedenje s prekriženim rukama. Hrabro djelovanje dovest će do rezultata.

Kada je najbolje postaviti pitanje tarotu za ljubav

Tarot za ljubav je najbolje koristiti kada čovjek osjeti da je došlo vrijeme za to. Kada unutarnji glas kaže, baš me zanima što će karte reći za ovu moju situaciju, tada ih je najbolje otvoriti.

Tarot za ljubav kao korisno savjetodavno sredstvo

Tarot karte koje su napravljene isključivo za pitanja o ljubavi, posebno specijalno dizajnirani špilovi s porukama (savjetima), predstavljaju korisno savjetodavno sredstvo. Neki od špilova su tako napravljeni da osoba ne mora imati puno iskustva u radu s tarotom.

Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

         
Ocjena: 4.9 / 5 (233 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo