Tarot da ne

Gatanje iz kave postupak!

Nazovite nas svakim danom od 0-24.

Više od 50.000 zadovoljnih korisnika uvjerilo se u kvalitete naših gatara.

Vještine i iskustvo stručnjaka promijenit će Vam pogled na život.

Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

Tarot da ne

Tarot da ne se odnosi na krajnje pojednostavljeno gledanje u karte. U principu, kada se želi dobiti ovako pojednostavljen odgovor može se otvoriti više karata ili samo jedna. Kada se više njih otvori, situacija se analizira kao i kod bilo kojeg drugog pitanja samo se nastoji donijeti oštar sud, da ili ne. Isto vrijedi i u slučaju korištenja samo jedne karte iako je ovo brži način dolaska do odgovora.

Tarot da ne – prednosti

Tarot da ne je u prednosti u odnosu na ostala otvaranja utoliko što nema previše filozofiranja. Ili će nešto biti ili neće. Ili će ishod biti pozitivan ili negativan. Vrlo je važno da tumač tarota ima dovoljno iskustva jer često puta tarot neće dati jasnu sliku. Tarot da ne je najbolje koristiti kod, uvjetno rečeno, jednostavnih situacija. Ako je sama situacija crno-bijela, tarot da ne će vrlo vjerojatno dati pravi odgovor, bez suvišnog zavlačenja. Primjerice, u slučaju da pitač prolazi kroz gadnu rastavu gdje je evidentno da je na ratnoj nozi s bivšim partnerom, a zanima ga da li će bivši i dalje raditi probleme, pametno je iskoristiti tarot da ne. U slučaju da situacija nije jasna, primjerice, ako je riječ o emotivno kompliciranom obiteljskom odnosu, ovu tehniku je bolje izbjeći. Ne smije se smetnuti s uma da karte snažno reagiraju na kontekst situacije.

Tarot da ne – nedostaci

Kako je maloprije spomenuto, tarot da ne nije namjenjen zamršenim problemima. Mnoge situacije naprosto nisu crne ili bijele. Ovdje nije riječ samo o zamršenim emotivnim odnosima, može se raditi i o teškom sudskom procesu ili o kompleksnom zdravstvenom stanju. Tarot da ne naprosto neće dati cjelokupnu sliku. Nadalje, nedostatak ove tehnike se nalazi u njenoj privlačnosti. Naime, puno je veća vjerojatnost da će pitač htjeti iznova otvoriti jednu kartu nego više njih. A to dovodi do zbunjenosti.

Tarot da ne – internetsko izdanje

Tarot da ne je vrlo popularna tehnika otvaranja tarota na internetu. Mnoge web stranice nude ovakvu mogućnost. U principu, to nije loše. Iako ima prizvuk plitke zabave, mnogi korisnici na kraju budu zadovoljni.

Tarot da ne se najčešće bazira na samo jednoj karti. Među proučavateljima tarota postoji diskusija oko toga da li prilikom rada koristiti sve karte ili isključivo tzv. velike arkane odnosno najmoćnije karte u špilu. Možda je najbolje napraviti kompromis. Sve karte bi trebalo koristiti kod manje značajnih pitanja ili ako je pitanje isuviše svakodnevno kao npr.: “Da li će sutra doći vodoinstalater?”. Velike arkane je bolje uzeti u obzir kod značajnijih pitanja.

Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

         
Ocjena: 4.9 / 5 (308 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo