064 tarot brojevi

Gatanje iz kave postupak!

Nazovite nas svakim danom od 0-24.

Više od 50.000 zadovoljnih korisnika uvjerilo se u kvalitete naših gatara.

Vještine i iskustvo stručnjaka promijenit će Vam pogled na život.

Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

Astrolog uživo

Jedno je stupiti u kontakt s astrologom putem telefona, nešto je posve drugo razgovarati s njim uživo. Nažalost, većina astrologa konzultacije obavlja telefonskim putem ili uz pomoć interneta odnosno preko društvenih mreža (chatova) i na druge slične načine.

Astrolog uživo – prednosti

Osim ako se klijent ne želi tući s astrologom, razgovor uživo rijetko kada razočara. Jedna je stvar diskutirati s astrologom telefonski, što je pomalo sterilno, a zna biti i skupo, a nešto je posve drugo razgovarati u četiri oka. Glavna prednost razgovora s astrologom uživo je činjenica da preko puta savjetnika sjedi klijent, glavom i bradom. A vrijedi i obratno. Kod astrologije postoji jedan problem. Naime, kada se čovjek dugo bavi njome lako izgubi osjećaj da se s druge strane telefonske linije nalazi fizička osoba, od krvi i mesa. Astrolog, zbog predugog “zurenja” u nebeske simbole naprosto ode predaleko, negdje gore. Kontakt uživo u njemu budi novi osjećaj. Nema riječi kojima bi se opisao osjećaj kada klijent kimanjem glave i dodatnim komentarima potvrđuje ono što astrolog govori. S druge strane, klijentov susret s astrologom uživo također je priča za sebe. Ljudi obično nemaju predodžbu načina na koji astrolog radi. Kada ispred sebe vide računalo s profesionalnim astrološkim programom odnosno sa silnim tablicama i simbolima, to definitivno stvara povjerenje prema poznavatelju nebesa. Tijekom razgovora uživo dolazi do razmjene ideja, emocija, vrijednih komentara, spoznaja. Sve to pridonosi kvaliteti tumačenja.

Astrolog uživo – primjer

Kao što je već spomenuto, astrolozi najčešće konzultacije obavljaju putem telefona. Ipak, ima i onih s kojima se može razgovarati uživo. Primjerice, tu je astrolog Darko Batić Rocha, višegodišnji voditelj emisije Zlatna Zora na zagrebačkoj televizijskoj postaji Jabuka TV. Darko je horarni astrolog. Riječ je o grani astrologije koja služi isključivo odgovaranju na aktualna pitanja. Darko je poznavatelj i drugih grana astrologije, ali na ovu je primarno fokusiran. I on, kao i većina njegovih kolega radi preko telefona. Na sreću nudi mogućnost razgovora uživo.

Astrolog uživo – najčešća pitanja

Astrolozi koji razgovore obavljaju uživo primaju šarolika pitanja. Zanimljivo je da mnogi pokazuju veliki interes prema hard core astrološkoj terminologiji. Primjerice, mnoge ljude zanima koji su podznak, interesiraju se za zvijezde stajaćice (“Što označava Regulus?”), zanima ih određeni aspekt između planeta u natalnoj karti itd. Dakle, ne samo da ih zanima natalna karta u smislu njenog značenja već interes pokazuju za nešto što bi se moglo nazvati dublja astrologija. Razgovor s astrologom uživo definitivno treba isprobati.

Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

         
Ocjena: 4.8 / 5 (463 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo