Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

Informacija o prikupljanju i obradi osobnih podataka

Ova informacija opisuje principe obrade osobnih podataka kada Maratela mreže d.o.o. pruža usluge putem elektroničke/telefonske komunikacije. U slučaju nesklada, ova pravila će imati prednost pred drugim odredbama koje se odnose na obradu osobnih podataka, a koje se nalaze u općim uvjetima.

Voditelj obrade osobnih podataka

Za obradu osobnih podataka odgovoran je:

MARATELA MREŽE d.o.o. za usluge
Adresa: Lonjica (Grad Vrbovec), Lonjica 33
OIB: 99579721096
MBS: 080791126
E-mail: info@maratela-mreze.hr

Osnova i svrha obrade – koje podatke obrađujemo i zašto?

Izvršavanje ugovora, odnosno pružanje usluga 
Vaše osobne podatke obrađujemo kako bismo Vam mogli pružiti uslugu. 
Preduvjet za korištenje naših usluga je da ste punoljetni, te prije otpočinjanja pružanja usluge od Vas ćemo tražiti da, klikom na odgovarajuće polje na web stranici ili konfirmacijom prilikom telefonske komunikacije, potvrdite da imate više od 18 godina. Da bismo pružili ezoterijsku uslugu (tarot/astrologija/savjetovanje i sl.) potrebno je da dobijemo informaciju o datumu, vremenu i mjestu rođenja osobe za koju se pruža navedena usluga. Može se desiti da sami odlučite da s nama podijelite više informacija, ali mi te informacije nećemo koristiti van komunikacije s Vama.

Operateri ili treća lica nisu u mogućnosti da vide telefonski broj koji koristite za komunikaciju s nama, ali se taj telefonski broj svakako pohranjuje na našem serveru i uvid u taj podatak imaju samo za to ovlaštena lica.
Vaše osobne podatke možemo obrađivati i radi rješavanja Vašeg prigovora na pružene usluge ili kako bismo odgovorili na neki Vaš zahtjev. Nismo unaprijed utvrdili formu prigovora ili zahtjeva pa i količina podataka koje obrađujemo ovisi o Vama, no, uobičajeno se obrađuju informacije o osobnom imenu podnosioca zahtjeva/prigovora, te zavisno od predmeta zahtjeva, telefonskom broju s kog je ostvarena komunikaciju, vremenu komunikacije i sl.
Obrada podataka u navedene svrhe neophodna je za pružanje usluga, na osnovu Vašeg zahtjeva. Ako odbijete da dostavite navedene osobne podatke, nećemo moći da vam pružimo uslugu.
Privola

Ako želite da od nas dobivate dodatne informacije o našim uslugama, ponudama ili podršku prilikom korištenja naših usluga, na osnovu Vaše privole uvrstit ćemo kontakt podatak u listu primatelja sadržaja za koji ste se prijavili.

U svakom momentu možete povući privolu za dobivanje navedenog sadržaja, slanjem SMS poruke STOP ili klikom na odgovarajući link, o čemu ćete detaljno biti obaviješteni prilikom prijave za odgovarajući sadržaj.

Obrađivači podataka, dijeljenje s trećim licima

Obrađivači podataka su naši poslovni partneri s kojima surađujemo kako bismo Vam pružili usluge.
Surađujemo s kompanijama unutar Europskog ekonomskog prostora (EEP), a ako to ne bi bio slučaj, biramo partnere koji omogućavaju adekvatan nivo zaštite osobnih podataka. Ugovornim klauzulama dodatno osiguravamo zaštitu osobnih podataka (utvrđivanje namjene, davanje uputa za korištenje i zaštitu podatka, zabrana korištenja podatka u druge svrhe i sl.). Ako se odlučimo za suradnju s partnerima koji su van EEP, u zemljama za koje Europska komisija (EK) nije izdala odluku o adekvatnosti, obradu podataka štitimo standardnim ugovornim klauzulama odobrenim od strane Europske Komisije.
Obrađivače koristimo u oblasti IT i telefonske/elektroničke podrške, kako bismo mogli pružiti usluge putem elektroničkih kanala komunikacije, te za druge eventualne podrške za poboljšanje pružanja usluge.
Za više informacija možete nas kontaktirati na info@maratela-mreze.hr.

Razdoblje pohranjivanja podataka

Telefonski razgovori se ne snimaju. Podaci neophodni za pružanje usluge koji su zabilježeni tijekom razgovora (unijeti u aplikaciju koju koriste naši operateri, zapisani i sl.) čuvaju se samo tijekom pružanja usluge i brišu se odmah po okončanju razgovora.
Informacija o telefonskom broju s kog je primljen poziv ili s kojim se komunicira putem SMS-a, kao i informacija o trajanju poziva i broju razmijenjenih SMS poruka, čuva se na serveru telefonskog operatera i na serveru našeg pružatelja IT usluga, koji se nalaze u Hrvatskoj. Ovi podaci se čuvaju isključivo za potrebe utvrđivanja vremena trajanja poziva ili broja SMS poruka, a sve u svrhu pravičnog naplaćivanja usluge i za slučaj eventualnog spora, u skladu sa zakonom. Ova informacija se na serveru pružatelja IT usluga čuva 6 mjeseci, nakon čega se automatski briše. 
SMS prepiska se čuva tijekom pružanja usluga i ostaje pohranjena na serverima koje koristimo još 12 mjeseci po okončanju usluge.
Ako zakon tako nalaže, određeni podaci mogu se čuvati i duže.

Mjere za zaštitu podataka

Poduzimamo razumne organizacione i tehničke mjere da zaštitimo podatke koje obrađujemo od zloporabe, neautorizirane obrade, otkrivanja ili uništenja.

Koristimo sigurne servere i pristup podacima i serverima je ograničen samo na autorizirana lica, uz odgovarajuće zaštitne mjere, a naši zaposlenici i suradnici su obučeni kako treba da postupaju s osobnim podacima.

Za više informacija o tehničkim mjerama koje primjenjujemo u cilju zaštite osobnih podataka, možete nam uputiti zahtjev na info@maratela-mreze.hr.

Vaša prava u vezi s obradom osobnih podataka

Pravo na pristup: Možete dobiti potvrdu da li se obrađuju Vaši osobni podaci te ako se takvi osobni podaci obrađuju, pristup tim podacima i informacije o samoj obradi (svrha, kategorija osobnih podataka, dijeljenje s trećim licima, period pohranjivanja i sl).

Pravo na ispravak: Ako obrađujemo Vaše osobne podatke koji su nepotpuni ili netočni, u bilo kojem trenutku od nas možete zatražiti da ih ispravimo ili dopunimo. Kada osobne podatke obrađujemo samo tijekom pružanja usluga (npr. tijekom telefonskog razgovora), ispravak možete zatražiti tijekom pružanja usluga.

Pravo na brisanje: Nakon isteka perioda pohranjivanja podataka i kada ne postoje drugi zakonski razlozi za čuvanje podataka, mi podatke brišemo. U slučaju da protupravno obrađujemo Vaše podatke – po isteku perioda pohranjivanja, te kada obrada predstavlja nerazmjerno zadiranje u Vaše interese, možete od nas zahtijevati brisanje takvih podataka.

Pravo na ograničenje obrade: Od nas možete zatražiti ograničenje obrade svojih podataka u slučaju da je došlo do protupravne obrade, a odbijate brisanje i umjesto toga tražite ograničenje korištenja podacima; ako nam više nisu potrebni Vaši osobni podaci, ali su Vama potrebni da biste podnijeli, ostvarili ili obrazložili pravni zahtjev u vezi sa zaštitom ili obranom vaših prava (u sudskom ili drugom postupku).

Pravo na mogućnost prijenosa podataka: od nas možete zahtijevati da vam dostavimo sve Vaše osobne podatke (ako ih imamo) u elektroničkom obliku, koje nakon toga možete predati bilo kom drugom entitetu. Nismo u mogućnosti da prenesemo Vaše osobne podatke direktno drugom entitetu.

Pravo na žalbu: Ako smatrate da smo prilikom obrade Vaših podataka prekršili propise o zaštiti podataka, možete nam se obratiti radi rješavanja nesuglasica. Svakako imate pravo uložiti pritužbu hrvatskoj Agenciji za zaštitu podataka, kao i nadzornom tijelu unutar EU-a.

Napominjemo da pojedina od navedenih prava nisu ostvariva nakon što su podaci obrisani, primjerice osobne podatke dobivene prilikom pružanja usluga putem telefonskog razgovora, brišemo odmah po izvršenju usluge, te u tom slučaju samo možete dobiti informaciju o tome da li se Vaši osobni podaci obrađuju ili ne, te informaciju o vremenu poziva s određenog telefonskog broja.

Upotreba kolačića

Kako bi naša web stranica radila pravilno, kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice i usluge, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva, web stranica koristi kolačiće (cookies). Za više informacija o kolačićima pogledajte našu Politiku o kolačićima (Cookie Policy).

Kako nas možete kontaktirati

Ako imate bilo kakva pitanja ili želite ostvariti neko od navedenih prava, možete nas kontaktirati na info@maratela-mreze.hr.

Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

         
Ocjena: 4.6 / 5 (231 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo