Astrološki centar

Gatanje iz kave postupak!

Nazovite nas svakim danom od 0-24.

Više od 50.000 zadovoljnih korisnika uvjerilo se u kvalitete naših gatara.

Vještine i iskustvo stručnjaka promijenit će Vam pogled na život.

Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

Astrološki centar

Astrološki centar je mjesto u kojemu savjetnici specijalizirani za astrologiju i druga tzv. tajnovita znanja pomažu pozivateljima u dešifriranju kompliciranih situacija, emocija i tome slično s tim što naglasak stavljaju na rasplet događaja. Dakle, naglasak je na predviđanju budućnosti. Astrološki centar okuplja poznavatelje raznih grana astrologije. Neke od njih su poznate široj javnosti, druge nisu.

Astrologija u astrološkom centru

Astrologija se tijekom minulih stoljeća postepeno razvijala, a to čini i dan danas. Čini se kako evolucija astrologije nikada neće biti do kraja gotova jer nebo uvijek ima asa u rukavu, nešto novo što se mora otkriti odnosno naučiti. Mnoge civilizacije su naglasak stavljale na proučavanje nebesa. Rezultat je bogato naslijeđe koje se dijeli na desetak grana ove zanimljive i neobične znanosti. Svaki astrološki centar nastoji pokriti što više astro područja. Problem je u tome što ako je netko upoznat s bazičnom astrologijom, to ne znači da može adekvatno tumačiti horarnu astrologiju. Nemoguće je pronaći astrologa koji poznaje baš sve grane astrologije. Zato je fokus na specijalizaciji. Neki astrolog pokriva natalnu astrologiju, drugi preferira horarnu, treći u obzir uzima usporednu astrologiju, četvrti rado pogled baca na karmičku astrologiju itd.

Kvaliteta astrološkog centra

Kvaliteta je jako bitna stvar kada se čovjek profesionalno bavi ezoterijom. Astrološki centar je obično na zao glasu. Potrebno je puno vremena i truda da bi se stvorila vlastita “baza” pozivatelja. Jedino kvalitetnim radom se ljude može privući. Nema zlatnog recepta čijom bi se primjenom došlo do izuzetno visokog stupnja kvalitete. Omjer znanja i iskustva je presudan. Zbog toga nije lako pronaći kvalitetnog astrologa. U današnje vrijeme svi se vole kititi astrološkim perjem, a da mnogi nisu upoznati sa samim temeljima astrologije. To je jadno i žalosno. No, nema sumnje da se to reflektira na njihov rad. Pozivatelji protokom vremena shvate tko je dobar.

Budućnost astrološkog centra

Astrološki centar ima budućnost. Astrologija je uspjela preživjeti mnoga gorka vremena. Uvijek je bilo, a nema razloga da i dalje ne bude strastvenih proučavatelja astrologije. Tko zna, možda jedoga dana budu otkrivene nove grane astrologije. Zanimljivo je kako astrologija ima moć da se prilagodi najtežim razdobljima. Da se, ponekad otvoreno ponekad prikriveno, razvija. To se vjerojatno može zahvaliti iskri koja čuči u čovjeku i koja se zapali jednom kada pojedinac ozbiljno zakorači putevima astrologije. Budućnost astrologije nije crna. Ne samo zbog spoznaja do kojih će se tek doći nego i zbog činjenice što se dan danas tek otkrivaju tehnike iz davne prošlosti.

Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

         
Ocjena: 4.8 / 5 (210 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo