Najjeftiniji tarot majstori

Gatanje iz kave postupak!

Nazovite nas svakim danom od 0-24.

Više od 50.000 zadovoljnih korisnika uvjerilo se u kvalitete naših gatara.

Vještine i iskustvo stručnjaka promijenit će Vam pogled na život.

Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

Najjeftiniji tarot majstori

Najjeftiniji tarot majstori su svi oni koji uslugu tumačenja tarot karata naplaćuju po povoljnim cijenama. E sada, koja je cijena povoljna? Cijena uvelike ovisi o stanju ekonomije odnosno o životnom standardu jedne zemlje. Jednako tako, cijena ovisi o usluzi koja se nudi. Primjerice, jedno je otvoriti samo jednu kartu prilikom tumačenja dok je nešto sasvim drugo otvoriti njih deset. Tumačenje je u tom slučaju daleko kompleksnije i potrebno je utrošiti više vremena. Cijena može ovisiti i o tome koliko je tumač tarota medijski eksponiran. Što je poznatiji, cijena je viša. Što se Hrvatske tiče, pojedini tumači tarota za sat vremena traže 500 kn. To je previše. Realna cijena bi trebala biti 200 kn, najviše 300. Ovdje je riječ o onim tumačima tarota koji konzultacije obavljaju uživo.

Najjeftiniji tarot majstori su na telefonskim linijama

Možda zvuči paradoksalno, no najjeftiniji tarot majstori rade na telefonskim linijama. Linije nisu jeftine pogotovo kada se čovjek zapriča. No, većina ljudi može sebi priuštiti razgovor od barem deset minuta. Najjeftinije tarot linije naplaćuju 3, 4 kune po minuti razgovora što znači  da deset minuta dođe 30, 40 kn. Deset minuta je dovoljno da se dobije odgovor na neko goruće pitanje.

Najjeftiniji tarot majstori mogu i ne moraju biti neuki

U ovom poslu ne vrijedi uvijek pravilo koliko novca toliko kvalitete. Pojedini tarot majstori su izuzetno talentirani i nije im problem uslugu naplaćivati po niskoj cijeni. Iako ima slučajeva u kojima niska cijena označava nisku razinu znanja, iskustva i ophođenja. S obzirom da klijent u većini slučajeva ne zna tko ga s druge strane očekuje, najbolje je, kada je god to moguće, na temelju preporuke se obratiti tumaču tarota. Cijena je varljiva stvar. Jako visoka cijena može označavati nekoga tko naprosto želi brzo zaraditi ne mareći za kvalitetu obavljenog posla. Jako niska cijena, pak, može označavati nekoga tko nema pojma što radi već nastoji doći do nešto novca, pa kud puklo da puklo.

Najjeftiniji tarot majstori – preporuka

Među kvalitetnim tarot majstorima koji nisu skupi nalazi se gospođa Sofija, inače iz Srbije, koju se može kontaktirati putem broja 064/628-628 na kodu 80. Tu je i Hela s kojom se može stupiti u kontakt preko istog broja telefona na kodu 85. Gospođa Tanja na kodu 34 ima višegodišnje iskustvo u radu s tarot kartama. Mirjanu na kodu 103 možete pitati bilo što. Po povoljnoj cijeni će pogledati što se kod vas zbiva i prema čemu se krećete.

Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

         
Ocjena: 4.6 / 5 (236 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo