Tarot majstori za ljubav

Gatanje iz kave postupak!

Nazovite nas svakim danom od 0-24.

Više od 50.000 zadovoljnih korisnika uvjerilo se u kvalitete naših gatara.

Vještine i iskustvo stručnjaka promijenit će Vam pogled na život.

Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

Tarot majstori za ljubav

Tarot majstori za ljubav su svi oni savjetnici koji u radu preferiraju davati odgovore na pitanja ljubavne tematike. Činjenica je da većina savjetnika ne pravi razliku između ovog ili onog pitanja. Pojedini ipak se najugodnije osjećaju kada im se postavi pitanje o braku, razvodu, obiteljskom ili prijateljskom odnosu itd. Važno je spomenuti kako među stotinama tarot špilova postoje i oni koji su izrađeni isključivo u svrhu davanja odgovora na pitanja o ljubavi. Ponekad takvim špilom dominiraju anđeli, ponekad neka životinja, a ponekad šaroliki simboli.

Tarot majstori za ljubav ne bježe od pitanja o seksu

Tarot majstori za ljubav se gotovo svakodnevno susreću s pitanjima o seksu. Ovo je delikatna stvar i pojedini tumači tarota vole ovu temu prepustiti drugim kolegama. Tarot majstori za ljubav imaju na raspolaganju niz kvalitetnih špilova što uključuje erotski tarot talijanskog umjetnika Mila Manare. Manarin stil je vrlo direktan te bez problema povezuje karte s astrološkim simbolima. U slučaju da je tarot majstor upoznat s osnovama astrologije karte mu definitivno mogu biti od velike pomoći.

Tarot majstori za ljubav i najčešća pitanja o seksu

Pitanja o seksu su jednako šarolika kao i pitanja o bilo kojoj drugoj temi. Da izdvojimo neka od njih: “Kakav će biti seks večeras?”, “Da li je sa mnom samo zbog seksa?”, “Da li spava sa svojom ženom?”, “Da li je istina da ima problema s erekcijom?”, “S koliko je muškaraca ona do sada spavala, okvirno govoreći?”, “Zašto se seksamo samo dva puta mjesečno?”, “Obje smo mu ljubavnice. S kojom više uživa u seksu?”, “Kada ću se seksati?”, “Zašto me napaljuju budale?”, “Zašto želi da mu radim čudne stvari u krevetu?”, “Da li je gay?”, “Da li je lezbijka?”…

Tarot majstori za ljubav su naviknuti na svašta

Tarot majstori za ljubav su naviknuti primati svakojaka pitanja o seksu i ljubavi u općem smislu. Teško da ih nešto može iznenaditi. Mnoge situacije su komične zbog čega tumači tarota za ljubav moraju paziti da ne prasnu u smijeh pogotovo ako pozivatelj zove prvi put. Neki su izgubili klijente zauvijek jer su pomislili da im se savjetnik ruga. Pitanja o ljubavi i seksu češće postavljaju žene nego muškarci. Međutim, one se i lakše uvrijede tako da tumači tarota za ljubav moraju biti ekstra oprezni.

Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

         
Ocjena: 4.8 / 5 (551 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo