Tarot online

Gatanje iz kave postupak!

Nazovite nas svakim danom od 0-24.

Više od 50.000 zadovoljnih korisnika uvjerilo se u kvalitete naših gatara.

Vještine i iskustvo stručnjaka promijenit će Vam pogled na život.

Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

tarot online

Pod izrazom tarot online se misli na sadržaje o tarot kartama dostupnima na internetu. S razvojem moderne tehnologije, prvenstveno interneta koji svake godine ima sve više korisnika, tarot kao i većina ezoterijskih tehnika se prilagodila novonastalim uvjetima. Do prilagodbe je došlo poglavito zato jer putem interneta golemi broj ljudi može brzo doći do informacija o tarotu. S obzirom da je tarot relativno stara tehnika, do prije samo nekoliko desetljeća bilo je kud i kamo teže ljubiteljima kao i ozbiljnim proučavateljima tarota da dođu jedni do drugih. Internet je to promjenio.

Tarot online je izvor znanja

Tarot online jest izvor znanja, ali kakva je kvaliteta znanja, to je drugi par cipela. Tarot znalci su do sada pokrenuli na tisuće jedinstvenih web stranica posvećenih tarotu. Na njima se može pronaći šaroliki sadržaj. Na mnogim web stranicama mogu se pronaći kvalitetni članci o tarot kartama; što svaka karta označava, kako se karte otvaraju, primjeri iz prakse itd. Važno je napomenuti da se na nekim stranicama također mogu pronaći članci o smislu tarota. O onom što se iza karata nalazi. Ovakvi tekstovi su vrijedni svima! Uvijek je poželjno da osoba koja želi koristiti tarot u svakodnevici nauči ne samo značenje karata i tehnike njihovog otvaranja već i filozofiju koja “pokreće” tarot. Na prvi pogled se može činiti da ovo potonje nije važno. To je kriva pretpostavka. Vrlo je važno zbog kvalitete tumačenja. S obzirom da je internet golem virtualni prostor u njemu se mogu pronaći teorije i mišljenja koja, blago rečeno, nisu točna. Često, to kod pojedinaca koji se po prvi put upoznavaju sa tarot online sadržajima može izazvati zbunjenost.

Tarot online – odvajanje žita od kukolja

Kako odvojiti žito od kukolja odnosno kvalitetan od nekvalitetnog sadržaja o tarotu na internetu? Nema brzih rješenja. Kao prvo, najbolje bi bilo malo se raspitati o tumaču tarota i to prvenstveno o tarot majstoru iz vlastite zemlje. Internet je pun foruma na kojima se diskutira o svemu pa tako i o tumačima tarota. Ako su mišljenja uglavnom pozitivna osoba se može osloniti na web stranicu dotične osobe. Kao drugo, a za ovo je potrebno iskustvo, žito od kukolja osoba automatski počne “odvajati” u glavi samo prije toga se mora naslušati vrhunskih gluposti. Internet je prepun glupana koji objavljuju gluposti. Kao treće, oni tumači tarota koji obećavaju previše, ne znaju ništa.

Tarot online vs. tarot uživo

Tarot uživo je bolji od online tarota. Tarot online je bolje koristiti za manje važne teme i probleme, a tarot uživo za važnija i teža pitanja.

Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

         
Ocjena: 4.6 / 5 (323 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo