Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

Kada ću se zaljubiti

Kada ću se zaljubiti pitanje koje je kroz vrijeme uvijek bilo definirano kao individualni i subjektivni koncept na temelju kojeg proizlazi sreća ili nesreća. Ova tema je od velikog značaja i na temelju nje je napisano mnogo knjiga, ali i zanimljivih mogućnosti. Ali da bi dobili konkretan odgovor na pitanje Kada ću se zaljubiti, situaciju treba sagledati suštinski.
Prvi detalj koji se nadovezuje za pitanje Kada ću se zaljubiti u sprezi je s vlastitim višim Ja. Koliko smo u ovom momentu spremni prihvatiti još jedno biće i brinemo prikazano je kroz snagu i energiju same osobe. Zasnivanje ljubavnog odnosa temelji se na mogućnosti da osobe da svoju energiju modelira u dva smjera.
Drugi detalj koji se nadovezuje za pitanje Kada ću se zaljubiti je pronalaženje odgovora u podsvijesti kakvog partnera uopće želimo za sebe. Hoćemo li prihvatiti prvo poznanstvo i napraviti ljubavnu vezu ili ćemo ići na sustav eliminacije i skrivenog straha o neuspjehu.
Treći detalj ili faktor koji utječe na produktivnost pitanja Kada ću se zaljubiti je vrijeme – koliko brzo želimo napraviti vezu i koliko smo spremni čekati da se zaljubimo.
Četvrti detalj koji se nadovezuje za pitanje Kada ću se zaljubiti su očekivanja od te osobe i potencijalne veze.
Peti detalj koji se može vezati za pitanje Kada ću se zaljubiti je sagledavanje situacije, odnosno, da li izlazimo na mjesta gdje bi se mogla pojaviti osoba kakvu želimo.
Šesti detalj je hoće li osoba koju mi ​​želimo da se zaljubi u nas. Ovdje se postavlja pitanje osobne projekcije koliko daleko gledamo na opciju novog partnera. Kada ću se zaljubiti pruža kreativne projekcije u više pravaca.
Sedmi detalj nadovezuje se za pitanje koliko smo spremni da se posvetimo drugoj osobi, koliko bi imali strpljenja za prihvaćanje i da li bi podijelili iste stavove.
Nekada nije dovoljno samo da se zaljubimo, ako idemo pod logičkom pretpostavkom da možemo napraviti očekivanu vezu. Tada se postavlja se pitanje prihvaćanja i adaptacije od čega će ovisiti duljina i kvalitetu same veze. Nekada se partneri jako vole i veoma su emocionalno povezani, ali ne mogu da se prilagode uvjetima, komunikacija im je jako loša ili jednostavno su energetske strukture osoba toliko različite da bez obzira na ljubav ne mogu dugo održe odnos.
Jedan od vrlo važnih detalja u pitanju Kada ću se zaljubiti jeste čulna i seksualna percepcija. Te karike bi mogle jako utjecati na ljubavni odnos i biti od ključnog značaja. Nekada partner odnos doživljava kroz seksualnost i veoma je bitno prilagodbu. Svaka osoba ima svoju energiju, vizije, kreativnost, seksualnost, osobnu percepciju i potrebno je pronaći sredina balansa da bi imali model projekcija trajanja veze. Vlastita intuicija nam može pomoći da sagledamo stvari iz najboljeg kuta i donesemo najbolja rješenja. Kada ću se zaljubiti, predstavlja vječno pitanje ljubavnih ideala, ostvarenja i osobnog uspjeha.

Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

         
Ocjena: 4.5 / 5 (286 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo