Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

Kako znati da mu se ne sviđam

Kako znati da mu se ne sviđam je jedno od veoma zastupljenih pitanja kada su emotivni odnosi u pitanju.
Ljubav je najveća i najdublja emocija koju dvoje ljudi može podijeliti. Harmoničan ljubavni odnos budi novu snagu, elan i način samoodržanja. Međutim, ako je osoba odbijena od nekoga s kim želi ostvariti sretnu ljubavnu zajednicu, pitanje koje se postavlja je Kako znati da mu se ne sviđam. Ono zahtijeva određenu analizu, razloge odbijanja ili distance.
Prvi pokazatelj koji bi mogao pružiti odgovor jeste vrijeme. Ako u određenom vremenskom intervalu druga osoba ništa ne predlaže to je znak da mu nije dovoljno stalo do zasnivanja ljubavne veze.
Drugi pokazatelj koji bi mogao pružiti odgovor na pitanje Kako znati da mu se ne sviđam jeste ako na sastanku osoba ništa ne inicira, stalno gleda u telefon i na sat i želi što prije ode.
Treći pokazatelj koji može pružiti odgovor na pitanje Kako znati da mu se ne sviđam jeste odlaganje susreta u mjesecima i iznalaženje različitih izgovora, poput “nemam vremena”, “vidjet ćemo se drugi put” i slično.
Četvrti pokazatelj a ujedno i potencijalni odgovor na pitanje Kako znati da mu se ne sviđam jeste kontriranje u komunikaciji ili čak vrijeđanje. Ako nam osoba tijekom sastanka kaže da smo se neskladno obukli, da smo izvan modnih stilova i ako počne naglašava što sve trebate posjeduje netko s kim je u društvu to svakako možemo smatrati važnim faktorom za negativnu postavku stvari.
Peti pokazatelj, možda i ključni, kada je dobivanje odgovora na pitanje Kako znati da mu se ne sviđam jeste ako osoba ne pokaže ni malo nježnosti, naklonosti i topline, već se odvija dosadan i monoton razgovor koji nije ključan za potencijalno ostvarenje ljubavnog partnerstva.
Šesti pokazatelj koji može dati odgovor na pitanje Kako znati da mu se ne sviđam jeste nezainteresiranost osobe pri susretu i načinu slušanja našeg izlaganja. Ako osoba gleda u vanjske čimbenike, naglasi da je sastanak pasivan ili monoton, to će zasigurno biti jedan od pokazatelja da joj ne odgovaramo.
Sedmi pokazatelj koji može dati odgovor na pitanje Kako znati da mu se ne sviđam jeste momenat vezan za dodire. Ako se osoba udaljava od nas, odlazi sjediti što dalje, a uz to promatra prazno sve oko sebe, to može biti još jedan od faktora nezainteresiranosti.
Nekada je najpošteniji i najiskreniji odgovor na pitanje Kako znati da mu se ne sviđam odgovor-Ne sviđaš mi se možda nisi idealna prilika za mene. Ovakav odgovor može isprva zvučati veoma bolno i vrlo razočaravajuće, ali tako ćemo poštedjeti sebe jedne loše i degradirajuće veze, pune nezadovoljstva i presinga.
Kako znati da mu se ne sviđam je pitanje koje može stvoriti velike psihološke blokade i kome treba pažljivo prići, ali isto tako psihički biti spreman za odgovor koji možemo dobiti ili koji možemo dobiti kao nas konačni zaključak na situaciju.

Nazovite nas i saznajte kako znati da mu se ne sviđam!

Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

         
Ocjena: 4.6 / 5 (363 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo