Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

Zašto me ignorira

Zašto me ignorira je vrlo često pitanje koje može donijeti zanimljive odgovore i uvid u ono što se trenutno događaja. Pitanje Zašto me ignorira nadovezuje se za loša ljubavna partnerstva. Sagledavanjem iz psihološkog kuta, svatko je poseban na svoj način. Svakodnevno mnogi od nas očekuju i tajno priželjkuju da im se dese situacije koje će donijeti unutarnje zadovoljstvo, ispunjenje i sreću. Međutim, umjesto toga nekada dobijemo prazan poziv ili ignoriranje s druge strane. Više je razloga zašto doživljavamo ignoriranje. Jedan razlog koji bi mogao biti ključan je izbor pogrešnog partnera koji nas ne razumije ili ne želi da nas razumije. Drugi element koji bi se mogao pojaviti kao odgovor na pitanje Zašto me ignorira jeste da li me ignorira ili samo jednostavno tako gleda pasivno na situaciju. Postoje osobe koje imaju pasivne krugove energije i njihovo promatranje situacije nama može djelovati kao ignoriranje. Postoji jako puno potencijalnih odgovora na pitanje Zašto me ignorira. Nekada naš emotivni partner jednostavno nije u fazi da u tom momentu razvija odnos ili jednostavno nema mogućnosti ili uvjetovanosti za to. Jedan od bitnih razloga, kada je pitanje Zašto me ignorira mogao bi biti moment partner ne želi nas izgubi i da “kupuje” vrijeme do određenih razrješenja, a onda će nam se vratiti i posvetiti. Zašto me ignorira otvara pitanje ozbiljnosti, ali i pitanje kodeksa vjernosti. Nekada je partner / partnerica neodlučan i onda se događa da se ne javlja i na neki način to prihvaćamo kao ignoriranje. Vjernost je nešto što se može staviti na vagu pravde u ovom slučaju, jer kada se pojavi treća osoba, netko ispada iz ljubavne kombinacije, prije ili kasnije. Zašto me ignorira je duboko psihološko pitanje koje može djelovati jako destruktivno u određenom momentu života na samu osobu, ali vjeru u bliskost. Ignoriranje može stvoriti osjećaj usamljenosti i nezadovoljstva koje vremenom može prerasti u dubinsku depresiju.
Zašto me ignorira je važno pitanje u svakodnevnom životu mnogih ljudi. Ovo pitanje budi nesigurnost, bol, tugu. Nekada nedostatak ljubavne i intimne afirmacije budi ignoriranje i nezainteresiranost za daljnji odnos s partnerom. Za mnoge osobe bliska emotivna i osjetilna percepcija su potencijalno rješenje za nastavak odnosa. Ignoriranje može nastati i iz momenta prezasićenosti vremenom provedenim u vezi i partnerom, koje je nastalo jer nije bilo novih ideja, aktivnosti, događanja i performansi u odnosu. Svaki odnos da bi trajao iziskuje unošenje određenih inovacija kako ne bi došlo do monotonosti ili dosade, koja može donijeti kraj jedne ljubavne veze.

Zašto me ignorira – ne dopustite da budete ignorirani!

Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

         
Ocjena: 4.6 / 5 (524 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo