Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

Zašto me ne voli

Zašto me ne voli je jedno od čestih pitanja koje sebi puno osoba postavlja u današnje vrijeme. Postoji puno razloga koji se mogu navesti kao odgovor na pitanje Zašto me ne voli.
Jedan od učestalih razloga kada je pitanje Zašto me ne voli je sebičnost druge osobe. Kada razmišljamo o drugoj osobi kojoj smo posvećeni i koju volimo polazimo iz osobne percepcije i individualnih želja, ali taj model često nije primjenjiv drugoj osobi pa se dešava da budemo tužni i razočarani. Kod mnogih parova, se događa da povratna informacija koju dobivamo nije onakva kakvu želimo i opet dolazi pitanje Zašto me ne voli.
Ako sagledamo iz psihološke točke gledišta dolazimo do zaključaka da bi voljeli druge moramo voljeti sebe. To bi mogao biti jedan od ključnih odgovora na pitanje Zašto me ne voli. U modernom društvu ljudi su najviše okrenuti sebi i svojim potrebama, zanemarujući želje druge osobe i ne obraćajući pažnju na detalje.
Egoizam i sebičnost kod osobe mogu biti također odgovori na pitanje Zašto me ne voli. Mnoge osobe precjenjuju sebe, postaju nadmene, ponosne i udaljene od drugih smatrajući da su bolje od ostalih. Tako bivaju omražene i odbačene iz društva.
Sve više je zastupljen aspekt koristoljublja, što se kod parova koji su u kratkoj ljubavnoj vezi manifestira na momente trenutnih potreba, koji kada se ispune, nastaje zahlađenje i emotivno udaljavanje. Ovo je jedan od najčešćih razloga današnjice kada osobe sklapaju poznanstva, ali ujedno i Najnepravednija varijanta koja u vremenu donosi mnogo patnje kada spoznamo istinsko lice te osobe.
Individualni prosperitet i visoko mišljenje o vlastitim vrijednostima može imati poguban utjecaj na sam odnos. Postoje osobe koje isključivo gledaju sebe na putu svog razvoja i tada nikoga ne primjećuju. To jako teško prihvaćaju osobe koje su sol doprinijele društvenom uspjehu svog partnera, nakon čega budu zanemarene i zapostavljene.
Postoji mnogo raznih odgovora na pitanje Zašto me ne voli. Nekada i nije potrebno da nas određene osobe vole, naročito one koje prozre da su sebične, zavidne, nezahvalne i ohole. Možda društvo takvih osoba tijekom vremena bi napravilo još veću patnju i emotivnu distancu. Otkrivanjem njihovog karaktera i ponašanja, pruža nam se mogućnost da na vrijeme otkrijemo kako bi izgledao tijek budućeg odnosa. Zakon prirode, akcije i reakcije predočava da u životu svatko dobije onoliko koliko je dao i koliko zaslužuje. Svaka osoba biće poštovana na način koliko je ona sama pokazala poštovanje prema drugima. Neka nam naš osobni osjećaj, naša intuicija bude najbolji odgovor na pitanje Zašto nas ne voli. Vremenom u potrazi za pravom osobom moramo proći putem patnje, duboke samospoznaje kako bi ostvarili potpunu sreću, ali ujedno i izbjegli traženje odgovora na pitanje Zašto me ne voli.

Zašto me ne voli – saznajte koje ste sve greške napravili.

Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

         
Ocjena: 4.9 / 5 (281 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo