Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

Zašto sam sama

Usamljenost uvijek donosi nezadovoljstvo u osobnom životu. Nakon niza prijevara ili izdaja mnoge ženske osobe osjećaju veliko razočarenje i prazninu. Zašto sam sama je pitanje koje muči mnoge djevojke i žene. Točnije, osjećaj usamljenosti pridonosi trajnom celibatu ili trajnoj samoći. Princip davanja i primanja ljubavi mora biti uzajaman u skladnoj ravnoteži, jer inače jedna strana uvijek biva povrijeđena ili zatvorena iznutra. U životu, to su najčešće žene. U smislu energetskih potencijala odgovor na pitanje Zašto sam sama može se pronaći u neregularnom radu čakri. U sferi međuljudskih odnosa, čakra Anahata ako ima nefunkcionalan rad, pridonosi zatvaranju srca i umanjenu izbor. To može biti jedan od odgovora na pitanje Zašto sam sama. Iz drugog kuta, energetske blokade oblikuju individualne emocije i misli koje su glavni aspekt međuljudskih odnosa. Uzroci usamljenosti mogu se sagledati iz karmičkog kuta i manifestacije obiteljskog prokletstva. Zašto sam sama je vrlo često postavljano pitanje i ima svoju psihološku dubinu.Odgovor na ovo pitanje mogao bi se tražiti na mnoge načine. Jedan od razloga mogao bi biti loš izbor ili pogrešan kada su partneri u pitanju. Drugi od ključnih razloga jeste da li u određenom razdoblju treba tražiti ljubavnog partnera. Treći od razloga koji bi se mogao pojaviti jeste neslaganje i loša komunikacija kroz partnerski odnos. Nezainteresiranost partnera za partnerski odnos također može biti od ključne važnosti. Nedovoljna čulna i seksualna aktivnost tijekom veze također dovodi do udaljavanja partnera i pitanja Zašto sam sama. Ovo je samo jedan mali dio od mnogobrojnih razloga koji se mogu pojaviti kao odgovor na pitanje Zašto sam sama. Nekada shvatimo da smo imali loše partnere i da nam je bolje da budemo sami dok se ne pruži mogućnost da imamo kvalitetnog suputnika koji će nam se posvetiti i pružiti ljubav koja nam je potrebna i kakvu zaslužujemo. Zašto sam sama pitanje koje se samo po sebi nameće jer u suštini ni jedna osoba ne voli da je sam već teži da nađe svoju srodnu dušu na duge staze. Strpljivim kretanjem prema određenom cilju možemo doprinijeti da izbjegnemo zamke izbora pogrešnog partnera. Iako mnoge osobe imaju privlačan izgled, entuzijazam često se događa da ne razumiju što je razlog njihove usamljenosti. Želja za zasnivanjem zdravog i harmoničnog odnosa kod mnogih djevojaka je jaka, međutim događa se da dožive neuspjeh, budu odbijene iz njima nepoznatih razloga. Nakon takvih iskustava, često usljeđuje pitanje Zašto sam sama. Da bi pronašli svog idealnog partnera, potrebno je prihvatiti činjenicu da mnogi periodi nam nisu naklonjeni, a mogućnosti su tada umanjene.

Zašto sam sama – uz pomoć naših savjeta pronađite partnera i sreću.

Gatanje iz kave

Ne razmišljate što će se i kada dogoditi, prvi saznajte istinu i spriječite neželjene događaje na vrijeme. Tumačimo simbole i različite znakove koji su pokazatelji vaše sudbine. Nazovite nas na broj 064/600-600 . Cijena razgovora: tel:0,93€ - mob:1,12€ min .

         
Ocjena: 4.7 / 5 (344 ocjena)
Kliknite ovdje za razgovor uživo